Docente

Svetlana Pak (spirituele naam Har Charan Kamal Kaur, “God’s lotus feet”) , is afkomstig uit Rusland en is Koreaanse van oorsprong.

In Rusland is ze opgeleid tot lerares Engels, en was ze ook als zodanig werkzaam.

Vanaf 1990 woont ze in Nederland.

Direct vanaf de eerste ontmoeting met Kundalini Yoga was zij meteen geraakt door de diepgang en krachtige werking van deze yogavorm.

In 2002 heeft zij de internationaal erkende lerarenopleiding Kundalini Yoga en Meditatie in Amsterdam gevolgd en deze met succes afgerond.

De interesse in verbinding tussen de concrete fysieke en de abstracte spirituele aspecten van het leven bracht haar in contact met Karam Kriya, hier kwam ze in aanraking met de toegepaste numerologie zoals die door Shiv Charan Singh is ontwikkeld, hij is de oprichter van de Karam kriya School en een bijzondere spirituele leraar.

Zij geeft Karam Kriya consulten. Dit zijn genezende gesprekken, waarbij je geboortedatum uitgangspunt is en waarbij numerologie helpt inzichten te krijgen en levenspatronen te doorbreken.

Svetlana heeft inmiddels haar 2de Level Kundalini Teacher niveau behaald bij de S.K.Y. te London

Haar Levensmotto:

“Ik krijg altijd inspiratie door ontmoetingen met mensen. Mijn motto is altijd in dienst zijn om de leer van Kundalini Yoga te delen, en groei processen te ondersteunen.”